rolstoel

Autorijden is voor iedereen. Een auto is doorgaans niet gemaakt voor iemand in een rolstoel, maar bij specialistische bedrijven kun je terecht voor auto’s met een aangepaste achterbank of zelfs hoofdrijdersstoel. Zo wordt rijden als rolstoelgebruiker of iemand in de auto meenemen die in een rolstoel zit een stuk makkelijker. De rolstoelwagens zijn hier namelijk voor gemaakt. Samen met jou wordt gekeken naar de beste optie voor jou. Dit maakt het een unieke aanpak voor iedereen.

De beste merken en een gratis proefrit

Een aangepaste auto kopen heeft zo zijn voordelen. Als eerste krijg je altijd advies en keuzehulp als je een auto wilt gaan kopen. Daarnaast mag je ook altijd een gratis proefrit doen, zodat je zeker weet hoe de auto rijdt en aanvoelt. En verwacht geen suffe rolstoelauto’s, want er zijn verschillende goede merken. Denk hierbij aan merken zoals Ford, Fiat, Renault, Peugeot, Volkswagen, Mercedes en Opel. Niet alleen heb je dus een gave auto, maar deze voldoet ook aan al je wensen en je kan er als rolstoelgebruiker veel gebruik van maken.

Een rolstoelauto occasion kopen

Een rolstoelauto kan nogal een investering zijn. Er is ook veel keuze in rolstoelauto occasions. Dit zijn vaak auto’s die zijn teruggebracht of er zijn voor onderhoud. Deze kun je dan kopen voor een goedkopere prijs omdat ze wat vaker zijn gebruikt. Freedom zorgt ervoor dat de rolstoelauto occasion altijd goed wordt gecheckt en gerepareerd zodat deze weer zo goed als nieuw kan worden verkocht. Als je de investering van een gloednieuwe rolstoelauto niet wilt maken, dan is een rolstoelauto occasion de beste keuze. Het is ook mogelijk om een auto te leasen bij Freedom.